Lundkulla Produktion

Startsida | Om Företaget | ETIM & Produktdata | Utbildning & Föredrag | VVS & Utredningar | Byggställningar | Vägunderhåll Kontakt

 

Om Företaget


Om Företaget

Historik
Lundkulla Produktion startades 2006 av Christer Nordemo med Agneta Collberg som medarbetare. Under de första åren skedde arbetet på kvällar och helger men 2010 började Christer att arbeta deltid i företaget. 2015 övergick Lundkulla Produktion till aktiebolag och Christer började som heltidsanställd i företaget.

Christer Nordemo
Christer är i grunden certifierad VVS-montör med behörighet enligt AA-VVS (Ansvarig Arbetsledare). Christer har bland annat jobbat med ekonomi- och kalkylsystem för VVS-, el- och isoleringsbranschen samt som katalogredaktör för RSK-Katalogen.
Han har även under flera år arbetat som journalist och teknikredaktör på Nordens största branschtidskrift inom VVS och energi – VVS-Forum.
Därefter arbetade Christer på VVS-Information som produktionsansvarig för RSK-databasen. På VVS-Information arbetade han även som systemerare och lösningsansvarig för flera av de utvecklingsprojekt som gällde branschprogrammet VVSIN och E-nummerbanken.

Agneta Collberg
Agneta är legitimerad biomedicinsk analytiker och arbetar på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Dessutom arbetar hon som lärare i Klinisk kemi för läkarkandidater åt Karolinska Institutet.

Nutid
Idag arbetar företaget inom de områden som beskrivs i menyraden, men med huvudsaklig inriktning på ETIM produktdata och utbildningar.

Företaget är godkänt för F-skatt och är medlem av Svenska byggnadsvårdsföreningen och Unionen Egenföretagare.

 
  << Tillbaka